Mesut Selek

Mesut Selek

Olaylar Ve İnsanlar

Küllerinden Doğan Muhtesem Blr Türkiye!

25 Ekim 2023 - 03:53

YOKTAN VAR EDILEN GENÇ TÜRKİYE!.  ????????????????????????????????

....
Devlette devamlılık esastır!

Cumhuriyet, Meşrutiyet Türkiyesinin yeni bir rejimle devamıdır. AKLIN VE BİLİMİNİN REHBERLİĞİNDE  kurulan demokrasi ile rejim değişmiştir. 

Yeni rejime bağlıyız. CUMHURİYET'İ seviyoruz. 
Atatürk'e minnet ve şükranla bağlıyız.
....

 Sadece biz sade vatandaşlar değil, Osmanlı Hanedanı'nın yüzyıl içinde bu dünyadan göçmüşlerinin ve yaşayan üyelerinin yüzde doksan dokuzu da böyledir. 

Evet, Osmanlı hanedanının yaşayan üyelerinin saray ve devlet geleneğinden habersiz kalan bir iki ferdi hariç, tamamı hem Cumhuriyetçi, hem de Atatürk’e şükran duygularıyla bağlıdır.
 Onlar da bilirler ki İngiliz kuklası olan Sultan Vahdettinin, Atatürk'ün Milli Direniş Hareketine karşı  çıkmasının ardında sadece, saltanatının devamı isteği değil; ülkeyi emperyalizme teslimiyet eylemidir.  

Mustafa Kemal ve arkadaşlarını kapsayan , padişahın idam fermanıyla ölüm kararı alınmasının arkasında, "kuklanın sahibi işgalci  İngilizler"  vardır... Yaşayan erdemli Osmanlı Hanedanının hiçbirinde Cumhuriyet ve  Atatürk düşmanlığı yoktur.
Bu husus da çok önemlidir.
Sapla, samanı ayırmak gerekir... Osmanlı'nın küllerinden doğan Türkiye'nin baş mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'tür!  

Bin defa tekrar edilse bugün için gereği vardır: Osmanlı ve Cumhuriyet birbirinin devamıdır. Bizimdir. Hataları ve sevaplarıyla bizimdir. Birine dost diğerine düşman olmak akıl işi değildir.

 Birine düşman olan diğerine de dost olamaz. Biliriz, anlarız, eleştiririz, benimser veya benimsemeyiz... Bütünü bizimdir. Türk Çocuğu böyle bakacaktır.

Atatürk’ün şu meşhur sözünü de bin defa tekrar etsek yeridir.

 "Türk Çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." 

Ölçü aranıyorsa budur...
Tarihini okumayanlar, geçmiş olaylardan ders almayan kronik gerici  cahillerdir ki bugün,  ülkeyi tarihin acı olaylarını tekerrür ettirme sevdasındadırlar. 
...
Atatürk, 100 yıldır yaşıyor!
M.Selek(M.Direniş)