Elif Sezer

Elif Sezer

Elif'in Köşesi

Lavantaların kokusunda düşünceler

18 Mayıs 2023 - 01:30

“Peri masallarından fırlamış gibi bir manzaraya sahip olmak istiyorsanız, önünüze çıkan tüm engelleri aşmak zorundasınız.”
Bir önceki yazımda beğendiğiniz sevdiğiniz sözler varsa benimle paylaşır mısınız demiştim. Çok güzel sözler, şiirler geldi. Hatta aralarında sağlam atarlı giderli sözler de vardı ama onlar bende kalsın. En çok sevdiğimi paylaştım sizlerle. Hem de benim öyle bir zamanıma denk geldi ki onu kendime mesaj olarak aldım.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz, yorumlarınız için. Bana güç verdiniz. Her daim sizlerle iletişimde olarak yazı yazabilmeyi çok isterim.
Şimdi ben bu yazımı sizlere Güzelhisar Sosyal Tesislerinin eşsiz manzarasından yazıyorum. Ortam şahane. Mosmor lavantaların kokusu, mis gibi rüzgâr. İnsanın yazdıkça yazası geliyor. En sevdiğim mevsim bahar ve yaz.
Bahar gelince Hıdrellez de geldi demektir. Küçüklükten beridir niyetler itinayla yazılır çizilir ve gül fidanının altına dikilir. Eğer siz de bu ritüeli yapıyorsanız sabaha hepimiz Aliağa’nın o güzel sahilinde buluşacağız demektir. Çok daha farklı yapılan güzel adetler de varmış yeni öğrendiğim. Umarım herkesin niyeti gönlüne göre olur sağlıkla ve kolaylıkla.
Olursa ne ala, Olmazsa daha güzeli olacağından.
İlk yazımda girişimci kadınlardan bahsetmiştim. Birbirimize ne kadar destek olduğumuzu, çok güzel paylaşımlarda bulunduğumuzu. Her yazımda mutlaka bahsetmek istiyorum. Şimdi size bahsetmek istediğim iki kız kardeş ve yaptıkları harika bir iş var; Aliağa çarşıda belki gezerken görmüşsünüzdür. Cey’s adında çok güzel kadın ayakkabı ve çanta mağazası açıldı. Mekânın tasarımına ve bahar yaz koleksiyonuna bayıldım. İki kız kardeş açmış ve birlikte işletiyorlar. Benim çok hoşuma gitti hatta uzun zamandır peşinde olduğum spor ayakkabı modelini görünce ilk alışverişimi çok büyük bir mutlulukla yaptım. Daha da devamı gelecek gibi gözüküyor.
Hazır girişimci kadınlardan bahsetmişken size bir sonraki yazımda çok değerli bir kadından bahsedeceğim. Kendisi el yapımı enfes kurabiyeler ve tasarım pastalar yapıyor. Hepsini tattım; enfes ve şahaneler. Aynı zamanda Otizmli özel bir yavrunun annesi. Özel eğitim gerektiren bu harika evlat ile günü nasıl geçiyor, neler yaşıyor ve ne tarz eğitimler aldırıyor hepsini konuşmak ve öğrenmek istiyorum. Sizlerin de merak ettiği sormak istediği şeyler varsa lütfen benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. @elsdoğallezzetler instagram sayfamdan benimle iletişime geçebilirsiniz.
Şimdilik benden bu kadar
Mutlu Kalın:)
Elif Sezer

YORUMLAR

  • 0 Yorum