Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği Yeni Yönetimle Faaliyetlerine Başladı

Yeni Yönetimle Faaliyetlerine Başlayan Dernek, Aliağa'nın Geleceğine Yönelik Önemli Adımlar Atacak

Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği Yeni Yönetimle Faaliyetlerine Başladı
31 Mayıs 2024 - 00:34
Uzun bir aranın ardından Aliağa Genç Girişimciler ve Genç İş Adamları Derneği  yeniden aktif hale geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Mertkan Özkurt önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda önemli kararlar alındı. Derneğin faaliyet alanlarını daha da genişletecek sektörel birimler açılması kararlaştırıldı.
Sektörel Temsilciler Belli Oldu
Toplantıda inşaat sektörünü Enes Orhan ve Çağrı Taş, demir çelik sektörünü İbrahim Acar, sağlık sektörünü Mazlum Tan ve girişimcilik sektörünü ise Bülent Özkalender temsil edecek.

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Doğrultusunda Çalışmalar
Başkan Özkurt, yönetim olarak derneğin Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda çalışmalara hız vereceklerini söyledi. Özkurt, "Genç Girişimciler ve Genç İş Adamları Derneği olarak, kentin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamaya kararlıyız" dedi.
Sosyal İnovasyon Odaklı Projeler
Yeni yönetim ve sektörel temsilcileriyle birlikte Aliağa'nın geleceğine yönelik önemli adımlar atacaklarını vurgulayan Başkan O.Mertkan Özkurt, "Sosyal inovasyon odaklı projelere bugün itibariyle start verdiklerini" açıkladı.
Aliağa'yı Genç Girişimciler için Parlak Bir Geleceğe Taşıma Hedefi
Aliağa Şehrini genç girişimciler için daha parlak bir geleceğe taşımayı hedeflediklerini belirten Özkurt, "Derneğimizin ana faaliyet alanları arasında nitelikli mesleki eğitim, erişilebilir ve temiz enerji, insana yakışır iş ve ekonomik büyüme, sanayi yenilikçilik ve altyapı ile beraber sorumlu üretim ve tüketim bulunmaktadır. Bu hedefler doğrultusunda Aliağa'da girişimcilik, ticaret ve sanayi gençlerle güçlenecek. Gençlerimizin enerjisi ve yenilikçi fikirleriyle Aliağa'yı genç girişimciler için daha parlak bir geleceğe taşımayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum