Aliağa Ülkü Ocakları'nda Yeni Yönetim Oluşturuldu

Aliağa Ülkü Ocakları'nda Yeni Yönetim Oluşturuldu
02 Haziran 2024 - 23:02
Geçtiğimiz  günlerde  Ülkü Ocakları  Aliağa Başkanlığında yönetimde değişikliğe gidildi.
Ülkü Ocakları'nda yaklaşık 2 yıldır Başkanlık görevini yürüten Ocak Başkanı Çağatay Ulu tarafından yönetim kurulunda değişikliğe gidildi.

Değişiklik ile ilgili konuşan Başkan Çağatay Ulu, Türk milliyetçileri olarak her zaman daha ileriye, daha yükseğe ve daha büyük ülkülere ulaşma arzusunu kalplerinde yaşatarak dava sancağını sonraki nesillere taşımak için bu değişime gidildiği belirten Ocak Başkanı Ulu  “Ülkücülük Allah’ın adını ve adaletini yeryüzüne hâkim kılma ülküsünü kendisine şiar edinmiş büyük Türk milletine duyulan kara sevdanın adıdır. Ülkücülük her türlü haksızlığa, adaletsizliğe, riyakârlığa haklı bir itirazın, soylu bir duruşun ifadesidir. Mazluma uzanan merhamet eli, zalime sıkılmış yumruğun tecellisidir. Ülkü Ocakları da;  bu asil sevdanın, bu omurgalı duruşun filizlendiği, köklenip boy verdiği, Türk İslam davamızda kimlik kazandığımız mübarek bir dergâhtır.  Bize de bu kutlu dergâhta hizmet etmemize fırsat veren Cenâb-ı Allah’a Hamd u Senalar olsun. Yönetim kurulunda  görev yapmış  arkadaşlarımızın Yaptığı görevlerden dolayı kendisinden Allah razı olsun. Tabii Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Ülkücü Hareket bu günlere kolay gelmedi. Son dönem hainiyle, FEtÖ’cüsüyle, PKK’lısıyla, örgütçüsüyle herkesle mücadele etmektedir. Bu mücadeleden hiçbir zaman yılmadık, yılmayacağız. Bizler de ömür biter, görev bitmez. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımıza başarılar diler Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı 

”Bizler de ömür biter, görev bitmez”

Ocak Başkanı Çağatay Ulu’nun önderliğinde Yeni yönetimde ; Asena Birimi Başkanı Gülten Yaman, Başkan Vekili Umut Cengar, Teşkilat Başkanı Yavuz Ergün, Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Raşit Berut, Hukuk ve Bürokrasiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Metin Kınacılar, Sosyal Faaliyetler ve Spor Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Şekerci, Özel Kalem Buğra Beraat, Üniversitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tuğberk Gözükara, Ortaöğretim Birimi Başkanı Hamza Nasır, Şehit Aileleri ve Yerel Yönetimler Birimi Başkanı Akif Üzel, Ocak İdare Amiri Recep Kayabaşı, Basın ve Sosyal Medya Birimi Başkanı Sefa Gökpınar, Eğitim Birimi Başkanı Batuhan Sezer Tamay, Ar-ge Birimi Başkanı Ahmet Kula, Türk Dünyası Birimi Başkanı Berkay Cila, Bürokrasi Birimi Başkanı Sinan Yılmaz, Ocak Muhasibi Burak Koçak, Dergi Birimi Başkanı Hasan Asaroğlu ve Hukuk Birimi Başkanı Elif Hilal Yaman yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum