Aliağa Sulama Kooperatifi Genel Kurulunu Yaptı

Aliağa Sulama Kooperatifi'nde Dündar Tekrar Başkan Seçildi!

Aliağa Sulama Kooperatifi Genel Kurulunu Yaptı
31 Mayıs 2024 - 02:37
S.S. Aliağa Sulama Kooperatifi’nin  Olağan Genel Kurulu toplantısı  yapıldı . Sulama Kooperatifi başkanlığına  mevcut başkanlığına Ali Dündar  seçildi.
Petrol İş Aliağa şubesi  Konferans Salonu'nda  yapılan S.S. Aliağa Sulama Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Saygı duruşu ve  İstiklal Marşın okunması ardından  yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu okudu. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan   Ali Dündar güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.  Oyların sayılmasının ardından yeni başkan seçilen Ali Dündar , kooperatif üyelerine teşekkür ederek Yeni dönem hayırlı olsun diyen Dündar, çiftçimize en iyi hizmeti sunması için çalışacaklarını belirti .
S.S. Aliağa  Sulama Kooperatifi’nin yeni yönetim kurulu  da şöyle oluştu: Ali Dündar, Adem Uyanık ve Neşet Kara  yer aldı.
Öte yandan Petrol İş Aliağa Şube  Başkanı  Hasan Toptan  ve yardımcısı Gökhan Karataş Genel kurulda  güven tazeleyen   Başkan  Ali  Dündar  ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum